Tarihi Antik Roma'ya kadar uzanan Sevgililer Günü, adını Aziz Valentine'den alıyor. Birçok toplumda yer bulan ve anlamlı detaylarıyla devam eden bu özel gün, sevdiğimize olan bağlılığımızı hediye yoluyla gösterebileceğimiz romantik bir fırsat.

Sevgililer Gününde Ne Alacağım?

Sevgilinize, eşinize, annenize belki babanıza....Telaşınızı sonlandırmak için hediye önerileri konusunda yardımcı olabilmek için imdadınıza yetişiyoruz.

14 Şubat, mevsim olarak kışa denk geldiği için triko kazakların yumuşacık dokularını sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin sosyal hayatında rahatlıkla kullanabileceği triko hırkalar yine o günü sıcacık hissettirebilecek güzel bir öneri.

Kışa uyumlu bir triko elbise ve yumuşacık dokulu bir şal ile mevsimin kombinini hediye edebilirsiniz. Mini, midi veya uzun triko elbise seçeneklerinden sevdiğiniz kişinin tarzına uygun olarak seçebilirsiniz.

Her zaman kullanılabilen ve neredeyse herkesin dolabında bulunan eşofman takım, sweatshirt, eşofman altı modellerine Sevgililer gününe özel özgün tasarımlarıyla çeşitlenen alternatifleriyle bir tane de siz ekleyebilirsiniz.

Sevdiklerinizin zevklerine yönelik aksesuar gücünden faydalanabilirsiniz. Kemer, cüzdan, saat, kol düğmesi, güneş gözlüğü, küpe, şapka seçeneklerinden birini seçmekte hoş bir detayla sevdiğinizi mutlu etmenizi sağlar.

Yaşımız kaç olursa olsun hala dev bir oyuncak ayı ve ona eşlik eden çiçekler kalbimizin ritmini değiştirmeye yetiyor.

Sevgilinize Sevgililer Günün de puzzle hediye edebilirsiniz. Hem sonrasında birlikte yapabileceğiniz bir aktiviteye dönüşmüş olur hem de bittikten sonra yapıştırıcıyla sağlamlaştırıp duvara asabilirsiniz.

Son olarakta önce kendimizi severek mutlu oluruz ve mutlu edebiliriz. Kendimiz için her fırsatta hediye seçmeyi unutmuyoruz.

Sevgiyle kalın...