İçinde bulunduğumuz ilkbahar ve sonbahar aylarının en önemli parçalarından bir tanesi trençkotlardır. Her dönem popülerliğini koruyan trençkot kombinleri, moda dünyasının vazgeçilmez bir parçasıdır. Peki trençkot nasıl giyilir? Trençkot nasıl kombinlenir?

Her kadının dolabında olması gereken bu parça, zahmetsiz bir şıklık yakalamanıza yardımcı olur. Farklı yaka ve kapama modeli ile vücut yapınıza uyum sağlar. Günlük stilinizde trençkotla yapılabilecek en vazgeçilmez kombin şüphesiz kot pantolon ve taytlardır. Favori jean pantolonunuz ile beraber kombinleyebileceğiniz trençkotun sayesinde ilkbaharın tatlı havalarında günlük programlarınıza hazırlanabilirsiniz. Altına kullanacağınız spor ayakkabı ile görüntünüzü tamamlayabilirsiniz. 

Trençkotlar günlük kombinlerde olduğu kadar klasik kombinlerde de öne çıkıyor. Ofis hayatınızda veya toplantılarda etek kombinleri de şık ve zarif bir görünüme ulaşmak isteyen pek çok kadının favori ikilisi oluyor. Trençkotu, düz renkli ve sade kesimli bir elbiseyle kombin yaparakta sofistike bir tarz yaratabilirsiniz. Topuklu ayakkabılarla tamamlayabileceğiniz bu kombin asil ve trend görünümünüzü yansıtacaktır.