Moda trendleri sürekli değişsede her zaman tarzını ve güncelliğini koruyan bazı parçalar olduğunu size daha önceki yazılarımda bahsetmiştim. Triko Takımlar da son derece havalı seçenekler arasında mutlaka dolabımızda olması gereken parçalardır.

Triko takımlar arasında her zaman popülerliğini koruyan etek-kazak birlikteliğidir. Çeşitli boy ve formlarda eteklere eşlik eden kazaklarla, silüetiniz daha zarif görünür. Canlı renk ve hareket sevenler için de desenli ikili veya üçlü triko takım modelleri alternatifleri mevcuttur.

Spor giyimde öne çıkan eşofman takım modelleri trikoya uyarlanmıştır. Eşofman takımların atletik etkisini daha klasik ama aynı konforla kullanılmasını hedefliyor. Ev giyimi olarak tercih edilebileceği gibi gündüz arkadaşlarınızla kahve içerken, evcil hayvanınızı dolaştırırken yada ailenizle hafta sonu brunch yapmaya giderken zahmetsiz bir şekilde şık görünebilirsiniz.

Triko denince şüphesiz akla ilk gelen triko hırka modelleridir. Sonbaharla birlikte serin havalardan korunmak için katman görevi gören hırkalar crop kazak ve büstiyerlerle birleştiğinde zarif bir görünüm katar. Günlük hayatınızda, ofise giderken veya öğlen yemeklerinde bluz ve hırkadan oluşan ikili takımları tercih edebilirsiniz.

Triko takımları, şık bir akşam yemeğinde ya da doğum günleri gibi katılacağınız özel anlarda giyinmeyi planlıyorsanız mutlaka ışıltı katmak için kemer, küpe, kolye gibi aksesuarlar kullanmalısınız. Topuklu bot veya diz üstü çizmelerle de çekiciliği öne çıkartabilirsiniz.