Uzun geçen kış mevsiminin ardından nihayet güneşli günler geldi. Doğa yeşile büründü bile, bahardan kalma renkli çiçekler her yerde. Tepede güneş tüm canlılığıyla yaza merhaba dedirtiyor.

 

 

Yaz demek canlı renkler, floral desenler demek. Doğayı çağrıştıran desenlerde renkli elbiseler özel günlerde ve davetlerde, hafif makyajla ve yüzünüzden eksik etmediğiniz gülümsemenizle sizi yine zirveye taşıyacak.

 

 

Bluzlar ve Tişörtler her yazın olmazsa olmazı Crop kesimli olan, oversize olanlar yada desenli seçenekler... Yaz mevsiminde en çok tercih edilen şortlarla birlikte tatilde sabah yaptığınız kombinle akşama kadar her ortama uyumlu olmanızı sağlar.

Kışın kurtarıcımız olan kot pantolonlara biraz ara veriyoruz. Viskon kumaşlardan yapılmış ister düz ister desenli pantolonlara geçiş yapma zamanı. Tiril tiril, üzerimizde yokmuş gibi hissettiren bu pantolonlardan sizde vücut yapınıza uygun olan bir modeli tercih edebilirsiniz.

 

 

Esnek dokunuşluk kare yaka atlet modellerinin tam zamanı. Yaz boyunca bütün dolabınıza uyum sağlayacak ve sportif görünümüyle enerjinizi ortaya çıkaracak olan bu atletlerin her rengiyle harikalar yaratabilirsiniz.