Sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez parçalarından olan triko elbiseler, serin havaları sıcak bir şekilde geçirmemizi sağlarken tek parça kombin kolaylığı konforunuda sunmuş olur.

En Çok Tercih Edilen Triko Elbise Modelleri Nelerdir?

Triko elbiseler son yıllara moda dünyasında büyük bir popülerliğe sahip parçalar arasındadır. Kısa, uzun, midi, salaş gibi pek çok seçeneği olan triko elbiseler farklı yaka detaylarına sahiptir. Trend renkler arasında tercih edilen en çok siyah, lacivert ve gri tonlarıdır. Bu klasik triko elbise modelleri her yıl sonbahar ve kış dönemlerinde kullanabileceğiniz ve modası hiç geçmeyecek parçalar arasındadır.

Göz Alıcı Triko Kombinleri Nasıl Yapılır?

Triko elbiseler feminen görüntü sağlar. Her tarza uyan ve pek çok farklı parçayla kombinlenen triko elbise modelleri arasından önce vücut yapınıza uygun olan bir model belirlemelisiniz.

Uzun triko elbise modelleri ve kısa triko elbise modelleri uygun hava şartlarına göre bot, çorap ve kemer kullanarak tarz kombinler yapılabilir. Trend ve dikkat çekici kombinler yapmak için triko elbise üzerine deri ceket kullanabilirsiniz. 

Dar triko elbiseler üzerine salaş, dokulu, oversize triko kazak veya zıt renklerdeki şalları atkı gibi boynunuza dolayabilirsiniz. Slim ve kalem uzun triko elbise kombini yaparken topuklu bot, buti, çizme gibi ayakkabı çeşitleriyle kullanırsanız, triko elbiseniz kendini daha iyi gösterir.

Özel günlerde ve davetlerde şıklığı ön plana çıkarmak için asaletin rengi siyah triko elbise, omuz ve göğüs pencere detaylı olarak tercih edilebilir. Topuklu çizme, minik boy el çantası ve zarif küpelerin işbirliğiyle muhteşem bir kombin olacaktır.