blog_2_520x500.jpg (520×349)

Ilık ve güneşli günlerin gelmesiyle kendimizi daha enerjik hissetmeye başladık bile...

Sımcıcak yaz aylarının iç ısıtan havası moda renklerinede yansıyor. Kışın soğuk ve kasvetli havasından sonra canlı renklerle göz alıcı olmaya hazırız. Yazın resmen geldiğini gösteren renkli ve desenli etekler, basic tişörtlerle kombinlenmeye hazır. Yaza uyarlayabileceğiniz maksi etekler özellikle otantik ve yerel desenli olanlar her sezon trend olmaya devam ediyor.

Asimetrik kesimli bluzlar, şortlarla veya renkli jeanlerle spor trend bir ruh ortaya koyuyor. Renkli gömlekleri ister salaş ister önünü bağlayarak yine kombinlerinize dahil edebilirsiniz.

Temizliğin ve mahsumiyetin rengi olan beyazın gücü tüm albenisiyle yaza damgasını vuruyor. Vintage elbiseler kot ceket ve babetlerle romantik esintisine kaldığı yerden devam ediyor.

Çiçek desen sanki yazın kardeşi gibi olmazsa olmaz... İster elbise ister etek istersenizde bluz modellerinde renkli ve hareketli bir detay olarak kullanabilirsiniz. 

Yaz gelince aksesuar, kombinlere daha çok dahil ediliyor. Renkli kocaman küpeler, geniş zincir kolyeler, taşlı tokalar tarzımızı tamamlıyor.