Babalar günü her yıl Haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanıyor. Bu sene Babalar Günü 18 Haziran 2023 tarihine denk geliyor.

Her daim yanımızda olan, bizden desteğini esirgemeyen, gücümüze güç katan babalarımıza ne kadar değerli olduklarını göstermek için aslında özel bir güne ihtiyaç yok... Onlar her zaman bizim kıymetlilerimiz.

Babalar gününde en güzel hediye babanızın yanında olmaktır. Babalar, çocuklarının kendilerini hatırlamalarından çok mutlu olacaklardır. Babamızın yanına giderken sevginin ifadesi olan küçük hediyeler götürmek onların kendini daha özel hissetmesini sağlar. Kim hediye sevmez ki...

Babalar günü hediyesi için hala kararsızsanız sizin için bir kaç önerimiz olacak.

 

Eğer babanızın günlük hayatında işine yarayacak ve rahat etmesini sağlayacak bir şeyler arıyorsanız Sementa'nın erkek eşofman takım modelleri tam babanıza göre olacaktır. Uyku kalitesini yükseltmek isterseniz, özel kumaşlardan üretilen erkek pijama modelleri veya şortlu takım modelleri tercih edebilirsiniz. 

 

Erkek modasının vazgeçilmezi Tişört ve Gömlek modelleri Babalar Günü Hediyesi diyince akla ilk gelen seçenekler arasında. V Yaka Tişört veya Polo Yaka Tişört tercih edebilirsiniz.

 

Babanızın üzerinde isminin yazılı olacağı için kendisini özel hissetmesini sağlayacak İsme Özel Cüzdan modelleri yine popüler seçenekler arasında.

Biraz daha manevi yönü ağır bir hediye arıyorsanız, birlikte çekilmiş bir fotoğrafınızı Taş Foto'ya bastırarak özel bir sürpriz yapabilirsiniz. Taş dayanıklı yapısı sayesinde uzun yıllar deforme olmadan iş yerinde masasının üzerinde kullanabilir.

Kahve tutkunu bir babanız varsa  ona söylemek istediğiniz sevgi cümlelerini İsme Özel Kupa'ya veya Çelik Termoslara yazdırarak her daim hatırlamasını sağlayabilirsiniz.