Yazın rengi beyaz, tüm romantikliği ve masumiyetiyle elbiselerde en az siyah elbise kadar temel para olmuş durumdadır. Beyaz rengin en çok bronz tene yakıştığını da hatırlatmadan nasıl kombinlenir kısmına geçmek istemiyorum.

Dantelli beyaz elbiseler, abiye olarak özel günlerde kullanılabileceği gibi yaz akşamları havuz başı davetlerinde ve yemeklerde topuklu taşlı ayakkabılarla giyilebilir. Ufak bir el çantasıyla harika olacaktır.

Yazın güneşin yoğun hissedildiği saatlerde sıcaklığı en az çeken renk olan beyaz, uzun elbise veya kısa elbise modellerinde isteğe bağlı tercih edilebilir. Hasır şapkalar ve sandaletlerle birlikte özenli bir görünüme kavuşursunuz. Büyük güneş gözlüğü de yaz kombinlerinin olmazsa olmazıdır.

Beyaz elbise modelleri deri kemerle birleştiğinde hem belinizi daha ince gösterecek hem de bohem bir hava katacaktır. Etnik boncuklu küpeler kullanabilirsiniz. Kombininize yelek veya kot ceket ekleyerekte görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Straplez beyaz elbise modeli plaj için en uygun olanıdır. Makrome veya hasır büyük çantalarla çok uyumlu görünecektir. Plajdan sonra devam edebilecek her türlü etkinlik içinde kullanışlı ve rahat olacaktır.

Beyaz elbise modellerinin hepsi elbetle çok trend ancak siz kullanım yerinize ve vücut yapınıza göre model seçmelisiniz.