Soğuk havaların kendini iyiden iyiye hissettirdiği sonbahar mevsimindeyiz. Kasım ayı, mevsimin yüzünü daha kışa döndüğü zamanlardır.

Kara Cuma İndirim Günleri Fırsatını Kaçırmayalım!

Kasım indirim kampanyaları artık çok popüler. Bir çok marka Kara Cuma diye adlandırılan yurt dışından ülkemize sıçrayan süper indirim fırsatına katılıyor. Genellikle hafta tamamını kapsarken bazende Kasım ayı boyunca sürmektedir. Bu dönemi doğru değerlendirerek dolabınızı kışa hazırlayabilirsiniz. 

Balıkçı Yaka Triko Kazakları Nasıl Kullanmalısınız?

Gardıropların olmazsa olmazı balıkçı yaka triko kazaklar farklı renk seçenekleriyle mutlaka incelenmeli. Tarzınıza göre triko hırka veya oduncu gömleklerin içlerinde kullanarak modern bir görünüme imza atabilirsiniz. İş hayatınızda takım içlerinde, zıt renkler seçilerek blazer ceketlerle iddialı etki yaratabilirsiniz. Tam balıkçı ya da yarım balıkçı tercih edebilirsiniz.

Neden Basic Tişört Olmazsa Olmaz?

Çünkü basic tişörtler kombin yaparken hayat kurtarır. Uzun kollu veya kısa kollu hiç fark etmez farklı yaka seçenekleriyle dolabınızda olmalı. Soğuk havalarda triko ceketlerle kullanabilirsiniz. İster toplantıda ister seyahatte nerede olursanız olun hareket kabiliyeti yüksek bu konforu hissedebilirsiniz. Hafta sonu eşofman tercihlerinizde veya sweatlerinizin içinde iyi bir tamamlayıcı olacaktır.

Mont Seçimi Neden Önemli?

Harika bir kombin yaptınız, hava soğuk ve üzerinize bir şey giyinmek zorundasınız. Alelade seçilmiş veya eski moda, güncel olmayan bir mont bütün havanızı yok edecektir. Kalıplaşmış mont modellerine meydan okuyan, yenilikçi ve tarz görünüme sahip Sementa erkek montlarla soğuklara meydan okuyabilirsiniz. Mont ve kabanlar uzun ömürlü giysilerdir. Doğru seçim yapmak önemlidir.

Eşofmanla Trend Görünebilir miyim?

Eşofmanlar eski yıllarda sadece ev giyimin bir parçasıyken son yıllarda sosyal yaşantımızın en konforlu parçaları oldular. Her mevsim rahat giyimin liderliğini elinde bulunduruyorlar. Gardıroplarda hem takım olarak hemde farklı kombinler yapabilmek için tek eşofman altı seçenekleri mutlaka olmalıdır.