Triko kazaklar kış aylarının vazgeçilmez kurtarıcılarıdır. Triko sizi terletmeden sıcak tutabilecek en iyi kumaş tercihidir. Nefes alan yapısıyla gün boyu rahat etmenizi sağlayan triko kazaklar şıklık içinde biçilmiş kaftandır.

Kadın Triko Kazaklar Nasıl Giyilir?

Triko kazaklar o kadar çok yönlüdür ki ne ile giyerseniz giyin mutlaka uyum sağlayacaktır. 

- Kot pantolonla birlikte kullandığınızda hafta sonu veya gündelik görünüm için hareket kabiliyeti yüksek konforlu bir kullanım olacaktır. Triko bere ve atkı dahil edilebilir.

- Akşam etkinliğinde kullanırken, kumaş pantolon ve gömlek seçiminizi yaptıktan sonra üzerine uygun renkteki triko kazağınızı giyebilirsiniz. Son dönemlerde kazağı pantolonun içinde kullanmak ya da bir kısmını asimetrik dışarda bırakmak oldukça trend.

- Büyük boy veya bol kazakları kullanırken kemerlerden yardım almak harikalar yaratabilir. Taytla ve uzun binici çizmeleriyle birlikte kombininizi tamamlayabilirsiniz.

- Kış aylarında etek kombinlerinde triko kazak kullanmak çok moda. Saten eteklerle birlikte kullanılan desenli triko kazaklar şık bir görünüm istenirse topuklu butilerle spor bir görünüm istenirse postallarla kullanılabilir

- Triko kazak kullanırken mutlaka takılardan destek almalısınız. Günlük kullandığınız balıkçı yaka kazağınızı akşama taşırken gösterişli bir kolye en büyük yardımcınızdır.