Erkek kazakları, kadın triko kazaklarına göre daha sadedir. En belirgin detayı çok fazla yaka seçeneğine sahiptirler.

Erkek kombinlerinde en yaygın olan triko kazakların, Chino pantolonlarla birlikte kullanılmasıdır. Kot pantolonlarda yine her zaman iyi bir yardımcıdır.

Dik yakalı kalın triko kazaklar mont içlerinde tarz bir görünüm sağlar. Kadife pantolon ve postallar bu kombine harika uyum sağlar.

Toplantı ve akşam yemeklerinde gömlek üzerinde kullanılabilir. Böyle durumlarda mutlaka kumaş pantolon tercih edilmelidir.

Özel davetlerde Blazer ceket ile balıkçı yaka triko kazak her zaman önerilen bir kombindir. Aksesuar olarak mendil kullanabilirsiniz. Sade ancak bir o kadarda şık bir görünüm sağlar.

V yaka kazak tercih ediyorsanız, farklı desen ve renkteki gömleklerinizin üzerine giyinebilirsiniz. Ayrıca büyük beden erkekler içinde en ideal kazak modelidir. Jean pantolonlarla birlikte kullanarak spor ama havalı kombinleyebilirsiniz.

Tarzınızı ortaya koymak istiyorsanız klasik renkleri bir kenara bırakıp, canlı renklere başvurmalısınız. Farklı desenler deneyebilirsiniz.

Erkek triko modelleri seçerken kışın yünlü olanları yazın ise pamuklu olanları seçmeniz gerekir. Triko sizi sıcak tutarak soğuk kış günlerinde rahat hissetmenizi sağlayacaktır.