Trikolar pamuk ve yün gibi hammaddelerden örüldükleri için ısı tutma özelliğine sahiptir. Sıcak tutan dokularıyla hem içinizi ısıtırken hemde güçlü görünümlere ulaşmak mümkün. Yeni sezonda canlı renklerle sunulan kadın kazak modelleri ile sizde sitilinizi yükseltebilirsiniz.

Örgü Detayları Kullan

Hasır örgü, sepet örgü ve saç örgüsü gibi detayları hoşunuza gidebilecek kazak modellerini hem iş hemde günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Her zaman giyindiğiniz jean pantolonlar yerine elbise ve etek modelleri ile kazakları kombinlemek çok trend. 

Çizgiden Korkma

Yazın popüler olan çizgili tişört modelleri, kışın çizgili kazak modelleri olarak devam etmektedir. Enerjik bir görünüm için renkli olanları ideal bir seçenek. Taba, bej, gri, kemik çizgiler bir arada kullanıldığında yansıyan sonbahar havasına hayran kalmamak mümkün değil. Düz renk gömleklerle birlikte kullanabilirsiniz.

Balıkçı Yaka İlizyonu

Dönemi olmayan en sezonsuz parçalardan biridir balıkçı yaka kazak modelleri. Boyunuzu olduğundan daha uzun göstermek gibi bir sihire sahiptir. Her zaman kullandığınız kombinlere ek olarak jean tulumların içinde düz renk olanlarını yada desenli olan modellerini kullanmayı deneyebilirsiniz. Topuklu çizmelerle kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Oversize Konforu

Geniş kalıbıyla, rahatlığı ve sıcaklığı aynı anda sunan oversize kazak modelleri kısa ve uzun olarak tercih edilebilir. Bedeni sarmayan yapısıyla içine tişört veya gömlek kullanma konforuda sunmuş olur. Tayt ve dar jeanlerle kullanarak güncel bir görünüm sağlayabilirsiniz. Eşofman altları, kapitone yeleklerle ve spor ayakkabılarınızla birlikte kullanarak da sokak sitilini kendinize göre yorumlamış olursunuz.