İlk Buluşmada Ne Giyilir önerilerimiz sizi bu stres den uzaklaştırarak rahat hazır olmanızı sağlayacaktır.

Giyim tarzınız, insanların sizinle ilgili ilk izlenimlerini oluşturur. Planlanan ilk buluşmalar daha çok güzel bir akşam yemeğiyle gerçekleşir. İlk Buluşmada Ne Giyilir önerilerimiz sizi bu stres den uzaklaştırarak rahat hazır olmanızı sağlayacaktır.

Artık hayatınızda sizi daha yakından tanımak isteyen biri var. Heyecanın en doruklarda yaşandığı bu günde mümkünse siyahlara bürünme. Siyah giyinmek her zaman asil,şık ve en önemlisi zayıf göstersede renk kullanmak enerjinizi yansıtıp sizi biraz daha öne çıkaracaktır.

-Akşama uygun tek parça elbise risksiz bir seçim olacaktır. Elbise seçiminiz çok kısa veya derin dekolte olmamalıdır. Dekolte ölçülü olduğu zaman daha şık durur.

-Yüksek bel bol paça pantolon ve üzerine desenli veya tek renk tercih edilebilecek gömlek iyi bir seçim olabilir. Hava serinse blazer ceket giyilmezse bile omuzda iddialı olacaktır.

-Seçtiğimiz kıyafeti fular, küpe veya kolye ile taçlandırabiliriz. Bu sezon çok trend olan saç aksesuarları da bize ayrı bir hava katacaktır.

-Çok makyaj yapmak ve kuaförden çıktığımızın belli olduğu saçlar artık tercih edilmiyor. Doğal, belli belirsiz makyajın erkekler tarafından daha çok beğenildiğini unutmayalım.

-En sık yaptığımız hatalardan biri de parfüm şişesini üzerimize boşaltmak. Bir kaç fıs yeterli olacaktır. Bütün akşam karşımızdaki kişiyi boğmanın çok da anlamı yok.