Soğuk kış günlerinde içimizi ısıtacak sıcacık trikolarla kombinler yapmaya devam ediyoruz. Farklı formlarda karşımıza çıkan triko modellerini severek kullanıyoruz.

Triko kombinlerinin içerisinde hırkalar, her zaman zirvedeki yerini koruyor. Yumuşacık dokusuyla ister ofiste ister sokakta isterseniz de evde size eşlik edebilir. Düğme detaylarının yanında düz veya ajurlu motifleriyle hoş bir ahenk yaratıyor. Jean pantolonlarla veya tayt rahatlığıyla uzun çizmeleride ekleyerek harika sonuçlar elde edebilirsiniz.

Takım gücünden faydalandığımız kombinler hayatımızı büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Etek veya pantolon seçenekleriyle birleşen triko takımlar eksi dereceleri gördüğümüz kış mevsiminde en sıcak ve konforlu tercih oluyor. Güçlü görünümlerle enerjinizi dışa yansıtabilmeniz için postallarla kombinleyebilirsiniz.

Kışın en vazgeçilmez görünüm detayı kat kat giyinmek... Triko modellerini birlikte kullanabileceğiniz harika bir kombin önerisi sunuyoruz. Balıkçı yaka triko kazak, mom jean pantolon ve yün sıcaklığını en konforlu hissettiren uzun triko hırkalar. Sezonun canlı renkleriyle ister casual  ister sportif kullanabilirsiniz. Aksesuar olarak bere ve atkı kullanmak görünümünüzü tamamlıcaktır.

Trikoların belkide en nostaljik olanı süveterlerdir. Geçmişten günümüze kadar uzun bir yol aldı. Artık üzerinde farklı örgü detayları gördüğümüz triko süveterlerin yaka detayını tamamen kendi zevkinize göre tercih edebilirsiniz. Gömleklerle veya Tişörtlerle dilediğiniz gibi kombinleyebilirsiniz.