Moda dünyası sayesinde her gün hayatımıza yeni bir terim giriyor. Son yıllarda sıklıkla karşımıza çıkan Chino pantolonda bu terimlerden biri.

Popüler erkek giyim parçası olan Chino pantolonlar orta genişlikte, paça boyuna doğru hafif daralan modellerdir. Kanvas pantolon olarak da adlandırılır ama farklı olarak Chino pantolonlar pamuktan üretilir. İnce, hafif yapılı ve oldukça dayanıklı olduğu için kumaş pantolon kombinleri içerisinde oldukça yaygındır.

Chino Pantolon Üzerine Ne Giyilir?

Kendinizi hem konforlu hissetmek hem de ciddi bir görünüm kazanmak istiyorsanız Chino Pantolonlar en büyük yardımcınız olacaktır. İster ofiste ister günlük hayatınızda farklı kombinler yapabilirsiniz. 

En kolay kombin önerisi Chino pantolon ve gömlek ikilisidir. Düz renk sade gömlek modelleriyle resmi ortamlarda, desenli gömleklerle sosyal hayatta rahatlıkla kullanabilirsiniz. Blazer ceket kombininize uyum sağlayacaktır.

Chino pantolonu triko kazak veya sweatshirt ile kombinledikten sonra üzerine deri ceket veya şişme mont tercih edebilirsiniz. Chino pantolonların altına neredeyse tüm ayakkabılar uygundur. Bot, spor ayakkabı, makosen .... zevkinize göre seçim yapabilirsiniz.