Sonunda havalar ısındı, yaz geldi... Yaşamın telaşesinde ister hafta sonu için ister uzun bir tatil için uzaklaşmak her zaman iyi gelir. Farklı yerler görmek, dinlenmek, koşturmacadan uzaklaşmak hepimize harika hissettiriyor.

Tatile giderken gerekli gereksiz o kadar çok şeyle doldururuz ki valizi bir çoğunu giymeden geri getiririz. Yaz bavulunda mutlaka olması gereken parçaları sizler için listeledik. 


Yaz denilince akla ilk gelen desenli elbiseler. Uçuş uçuş tüm güne eşlik edebilecek, sıcaktan bunaltmayacak, renkli enerjik elbiseler... Hasır şapkalarla veya saç aksesuarlarıyla tamamlayabilirsiniz. Serin yaz akşamlarında üzerinize alıcağınız ince trikoları da unutmayın.


Hayat kurtaran kot şort... Üzerine istediğiniz tüm tişört modelleriyle kullanabileceğiniz şortlar tatilin en kurtarıcısıdır. Sandaletlerle veya babetlerle birlikte spor şıklık yakalayabileceğiniz, en rahat kombinlenen parçadır.


Şifon mini etekler, crop tişörtlerle birlikte hem romantik bir etki yaratır hemde plajda bikini ve mayolarınızı hareketlendirir. Makrome aksesuarlarla birlikte harika görünecektir.