Havalar iyice ısınmışken, kavurucu sıcaklar düşünülerek yaz alışverişi yapılmalıdır. Seçeceğiniz kıyafetlerin özellikle pamuklu olmasına özen göstermelisiniz. Elbiselerde empirme veya şifon tercih edilmelidir.

Dolabınızda yaza uygun kıyafetler hala eksikse, yazın vazgeçilmezi rengarenk Tişörtler olmadan bir yaz dolabı düşünülemez. Pamuk veya keten kumaştan üretilmiş olan Tişörtler tercih etmelisiniz.


Sıcak yaz günlerinde günlük kullanabileceğiniz şort ve etekler, akşamları farklı üstlerle kullanıldığında şıklaşıp hayat kurtaran parçalara dönüşür. İster denim ister kumaş sortlar dolabınızda eksikse hemen tamamlamalısınız. 

Elbiseler; uzun, kısa ve midi boy alternatifleriyle tek parça şıklığı ve kombin kolaylığı sağlar. Desenli elbise modelleri görünümünüze cıvıl cıvıl bir hava katacaktır. Çiçek desenli elbise asla modası geçmeyecek bir seçim olacaktır.

Yazın güneşten korunmanın en etkili yolu büyük hasır şapkalardır. Güneş gözlüğü sizi güneşin zararlı etkilerinden kurtaracağı gibi hem de havalı görüntünüzü destekleyecektir. 


Halhallar, renkli boncuklu kolyeler ve taşlı küpeler dolabınızda ne kadar çoksa kombinleriniz o kadar renkli ve hareketli olacaktır. Kombinlerinizin tamamlayıcısı aksesuarlar da en az dolabınıza eklemeyi düşündüğünüz parçalar kadar önemlidir.