İçimizi yeni yıl heyecanı sararken en çok düşündüğümüz şey ne giyinmeliyim? Hem mutlu olacağımız hemde doyasıya eğleneceğimiz yılbaşı akşamında, hepimiz güzel ve özenli görünmek istiyoruz. 

Dışarda Yapılacak Partiye Ne Giyilir?

Elit ve seçkin misafirlerin davet edildiği, şıklık yarışının yaşandığı bir davete gidicekseniz elbiseler kadınlar için yılbaşı gecesine eşlik edecek en popüler giyim parçalarının başında geliyor. Fiziğinizi cesurca gösterebilmek için kısa elbise modellerini etollerle kullanarak tercih edebilirsiniz. 

Yılbaşı gecesi için payet ve pullar kullanmak sizi parlatacaktır. Payetli mini elbise geceye uygun olacaktır, üzerine elbiseyle aynı boy ceket kullanmak her zaman iyi bir fikirdir. Bolca dans edeceğiniz bir partiye katılacaksanız kısa saçaklı elbiseler, dans ederken savrulan saçaklarıyla dikkatleri üzerinize çekmek için etkili olacaktır.

Dekolte konusunda abartıya kaçmamalısınız. Hem alımlı hem ağırbaşlı görünmek için canlı renklerde ipek kumaştan tasarlanmış mini bir elbise tercihi de göz kamaştırıcı olacaktır. Seçtiğiniz elbiseyi yeterince yüksek topuklu ayakkabı, portföy çanta, takılar ve etkileyici makyajla tamamlayabilirsiniz.  

Yılbaşında Ev Partisinde Ne Giyilir?

Evde ailenizle yada arkadaşlarınızla yapılacak kutlama için rahat bir şıklık tercih etmelisiniz. Triko elbise tutkusunu evde yılbaşı gecesinde kullanabilirsiniz. Romantik, çekici ve oldukça rahat olan triko elbise stilleri evde kutlanan yılbaşı programlarına çok uygundur. Kemerlerle kombinleyebilirsiniz.

Evin içinde bütün gece topuklu ayakkabı giyinme eziyetini ayaklarınıza çektirmeyin. Babet, loafer gibi seçenekleri tercih edin. Işıldama görevini ise küpelerinize bırakın. Evde kutlanacak samimi davetlerde geceye uygun olarak tasarlanmış yılbaşı taçları kullanmakta size eğlenceli bir görünüm katacaktır.