Her yeni aldığımız yaşla birlikte bize neyin yakışıp yakışmadığını, sevdiğimiz renkleri fark edip vücut proporsyonumuzu daha iyi biliyoruz. Bazı kıyafetler hangi yaş ve beden aralığında olursak olalım dolabımızda olması gerekir. Gittiğimiz her yere, katacağımız yorumla uyum sağlayabilecek zamansız parçalar nedir birlikte bakalım... 

Vücudumuza Oturan Jeanler: Bir kaç tane vücudunuza oturan jeanlere ihtiyacınız var. Bunlar spor ayakkabıyla sokak stiline, bot ve topuklu ayakkabılarla ofis şıklığına uygun rahat parçalardır. Çok dar giyinmeyi sevmiyorsanız mom jeanlere bakabilirsiniz.

Triko Hırkalar: Ceketleri koltuğundan eden triko hırka modelleri farklı renk ve desenleriyle her yaş için idealdir. Giyim tarzınıza göre uzun hırka, kısa hırka veya ara boy olan modelleri tercih edebilirsiniz.

Yüksek Belli Pantolonlar: Özellikle iş hayatında ne giyeceğinize karar veremediğiniz zamanlar için acil durum pantolonu olan bu modeller şık bir bluz, gömlek veya triko balıkçı kazaklarla hayat kurtarır.

Eşofman Takım: Zaman çok kıymetli... Hiç birimiz hafta sonu yapacağımız planlarda vaktimizi ne giyinsemki? diye geçirmek istemeyiz. Tam da o an dolabımızda hazır kombin kolaylığı sağlayan eşofman takımlar harikalar yaratır.

Siyah Diz Üstü Elbise: İster davet ve yemeklere isterseniz iş görüşmeleri gibi ciddi ortamlarda bir kaç defa giyebileceğiniz, çok yönlü kullanım sağlayan elbise; sizi yatırım yaptığınıza asla pişman etmez.

Her Mevsime Uyumlu Midiler: Midi etekler her mevsim kombinlerimize dahil olmayı başarıyor. Ofis günlerinde veya akşam buluşmalarında uyumlu desenlerle tasarlanmış pileli midi etekler her yaş gardırobu için uygundur. Rahat kombinlenen parçalardır.

Kombinleriniz için aradığınız bir çok parçayı ve fazlasını görebilmek için Sementa.com u ziyaret edebilirsiniz.