Mevsimler arası geçişlerde giyinmek biraz kafa karıştırıcı olabilir. Sabah serin başlayan gün, öğlen sıcak, akşam soğuk devam ederken neler giyebileceğinize ve dolabınızda olması gerekenlere birlikte göz atalım.

Yazlık kıyafetler dolaplarınızda yerini korurken üzerine hırka ve ceket almanın zamanıdır. Vitrinlerde sergilenen yeni koleksiyonun büyüsüne kapılmadan önce mevcut dolabınızda neler olduğuna bakın. Sonrasında ihtiyaçlarınızdan oluşan bir liste hazırlayın. Sadece belirlediğiniz ihtiyaçlarınıza odaklanın….

Sonbahar Alışverişinde Alınması Gereken Parçalar Nelerdir?

Gömlek sezonsuzdur, özellikle kararan kasvetli havalara inat Tişörtlerin ve Cropların üzerine renkli gömlekleriniz yok ise hemen edinmelisiniz.

Triko hırka, bahar ve kış aylarının kurtarıcısıdır. Kısa hırka ve uzun hırka modellerini kombinlerinizde çok rahat kullanabilirsiniz.

Sokak stilinin tamamlayıcısı olan sweatshirtler, hafta sonu ne giysem ki diye düşünmenize gerek bırakmayan eşofman takım modelleri alışveriş listesinin olmazsa olmazıdır. 

Oversize modası bu sezonda bizimle beraber. Serin rüzgarı hissettiğiniz an kurtarıcınız olan geniş kesimli şişme yelekler sizi ısıtacaktır. Kışa doğru Oversize kaban modelleri de vitrinlerde yerini alacaktır.

Triko Süveter bu sonbahar ve kış döneminde şimdiye kadar hiç karşımıza çıkmadığı kadar çok karşılaşacağımız bir parça olacak. Farklı desenlerde ve boylarda süveter modellerine mutlaka göz atın.