Türkçe karşılığı tarz sahibi olmak olan stil kelimesi, cool görünmektir. Bunun için neler yapabilirsinizin sırlarına beraber bakalım. 

Stil Sahibi Olmanın Yolları

Her insanın kendine özgü bir havası bir tarzı zaten vardır. Stil anlık görünümle alakalı bir şey değildir. Bu tarzı daha güçlü ve kalıcı hale getirmenin yolları mutlaka vardır.

  -Öncelikli olarak vücut şeklinizi tanıyarak başlayabilirsiniz. Vücut şeklinizi bilmek kıyafet seçimizden spor alışkanlıklarınıza hatta beslenme şeklinize kadar bir çok şeyi değiştirebilir. 

  -Aynanın karşısında daha çok zaman geçirin. Mevcut kıyafetlerinizle bol bol kombin denemeleri yapın. Dolabınızda en beğendiğiniz kombinleri ayrı bir yere asın. Böylece bir program yaptığınızda ne giyinicem diye düşünmenize hiç gerek kalmıcak. Bu zamanı hazırlanmak için kullanabilirsiniz.

  -Zamansız ve ömürlük parçalarla stilinizi başarılı bir şekilde koruyabilirsiniz. Sadece o sezon moda olan renklerden yada modellerden uzak durun. Modası geçmicek her dönem güncel kalabilecek daha basic parçalar seçin. Alışveriş yaparken bu maddeyi kendinize hep hatırlatın. 

  -Instagram ve Pinterestten moda ikonlarını ve tarz bulduğunuz kadınları inceleyip, takip edin. Taklit değil tabiki ama ilham verici oldukları kesin. Bu fikirleri mevcut kıyafetlerinizde deneyin.

  -Renk çok önemli. Teninize en çok yakışan renkleri belirleyip, gardrobunuza bunların tonlarını ekleyin. Çok güvendiğiniz bir arkadaşınız dürüst yorum yapmak için mutlaka yanınızda olsun.

  -Biraz cesur olun. Pantolon paçalarını katlayın, gömlek kollarını kıvırın. Renkli fular veya saç bandı kullanın. Büyük güneş gözlükleri takın. Bunların tarzımıza kattığı hava tartışılmaz. Farklı denemeler yapmaktan kaçınmayın.

-Kıyafet hiçbir zaman tek başına yeterli değildir. Kişisel bakımlarımızda tam olmalı. Yapılı ama yağlanmış saçlar, harika bir makyajda sırıtan sarı dişler veya çok ağır bir parfüm seçiminin itici olduğunu unutmayalım. Bütünde iyi görünmek çok önemli.

-Duruş çok önemli… Ne kadar güçlü ve kendinden emin olduğumuzu duruşumuzla yansıtmalıyız.  Dik yürüyün, dik oturun. Gülümsemeyi asla ihmal etmeyin.