Sıcak günlerin yavaş yavaş geliyor olması, gardıroplarımızın derinliklerinde bizi bekleyen yazlık kıyafetleri gün yüzüne çıkarmamız demek. Hem şehirde hem tatilde sıcak havalara uyum sağlayacak harika parçalar tasarladık.

Dolaplarımızın enerjisini yükselten, yaz gelince olmazsa olmaz denilen zamansız trend: Puantiye. Birbirinden farklı eğlenceli puantiye elbise modellerini canlı renklerle kullandık. Bu zamansız noktaları günün trendleriyle bir araya getirdik.

Son yıllarda oldukça trend olan çizgili kıyafetler arasında en popüler olanı çizgili tişörtlerdir. Çizgili desenler her zaman siyah ve beyazdan oluşmaz. Koleksiyonumuzda da geniş yer verdiğimiz Marine renkler olan kırmızı ve lacivert, beyaz çizgilerlede son derece şıktır. Giyeni oldukça havalı gösteren çizgili tişört modası asla geçmeyecek desenler arasındadır. 

Diz altında biten midi etekler günlük yaşamımıza ve iş hayatımıza rahatlıkla uyum sağlar. Yazın sıcak günleri için birbirinden enerjik desenlerde, hafif kumaşlardan tasarlanan midi etekler basic tişört ve sandaletlerle hem şık hem de rahattır.

 

Krep kumaşın hafif, rahat ve şık görünümünü takım, bluz ve pantolonlarda kullandık. Takım olanlar kombin problemini ortadan kaldırarak nude tonlarla kolay kullanım sağlarken tek parçalar, ütü gerektirmeyen ve uzun ömürlü olması sebebiyle uzun yıllar formu bozulmadan dolaplarınızın vazgeçilmezi olacaktır.

İlkbahar-Yaz kombinleri için mükemmel parçalar bulabileceğiniz Sementa koleksiyonu sizi bekliyor. Sementa.com a gelip üye ol, yenilikleri kaçırma.!.