Triko'dan tişört olur mu? dediğinizi duyar gibiyim. Olur, çok da şık olur. Klas görünümden hoşlanan, şıklık arayışında olan erkeklerin en çok tercih ettiği ürünlerden biri olan erkek triko tişört modelleri konforlu kullanım sağlar.

Triko tişörtler pamuktan üretilir. Esnek oldukları için yumuşak bir his bırakır. Terletmez. Gün boyu nefes alma özelliğiyle konfor sunar ve kolay kolay kırışmaz. Triko tişörtler, klasik giyim tarzına sahip olan erkekler tarafından tercih edilmekte olup kumaş ve jean pantolonlarla birlikte kullanılabilir.

Kısa kollu triko tişörtler düz, desenli ve renkli seçenekleriyle her yaşa uyum sağlar. Slim fit kesim şeklinde tasarlanan bu ürünler, esnek bir kumaşa sahip oldukları için vücut yapısına rahat bir şekilde uyum sağlar.

Triko Tişört Bakımı Nasıl Yapılır?

Her zaman belirtildiği gibi trikolar hassas ürünlerdir, özel bakım gerektirir. Çamaşır makineleri triko kumaşın hassasiyetini zedeleyebilir bu yüzden elinizde ılık suyla yıkamanız önerilir. Güneşten koruyarak sererek kurutma yapmalısınız.

Mevsime uygun en güzel en kaliteli erkek triko tişörtler ve daha fazlası için koleksiyonumuza bakmadan seçim yapmamanızı öneririz.